Returcenter

Viktig information, vänligen läs igenom allt

Vi är väldigt tacksamma för att du har valt att testa veriott, men ibland är vissa saker helt enkelt inte menade att vara.

Vi skulle uppskatta om du ägnade tid till att läsa igenom hela dokumentet för att se till att returprocessen går så smidigt som möjligt för alla parter.

Steg 1 - Miljön

Eftersom att veriott är en förbrukningsvara kan vi inte sälja returnerade parfymer. Så vänligen notera att returnerade parfymer kommer att återvinnas.

Om du har möjlighet, kolla gärna med en vän och se om denna skulle vilja ha den och se om ni kan göra en deal :) Det är både bättre för miljön och kan göra någon annan väldigt glad.🌱🌍

Steg 2 - Behörighet

1. Vår "pengarna tillbaka-garanti" gäller i 30 dagar från köpdatum så länge som minst 80% av innehållet fortfarande är kvar.
2. Returkostnader täcks inte av veriott.

Vänligen se vår villkorssida för övriga detaljer.

Steg 3 - Skicka returen

xxxx

 1. Se till att ta bort eller stryka över samtliga tidigare adresslappar på paketet för att undvika oklarheter med posten.
 2. Paketera enheterna som du vill returnera i orginalförpackningen. Vänligen inkludera the orderbekräftelsen så vi vet att det är från just dig. Om detta inte finns kvar måste ordernummer, namn adress, email samt telefonnummer finnas med på ett papper.

 3. Återslut förpackningen och se till att den är ordentligt stängd. Gärna lite för mycket tejp än för lite.

 4. Skriv avsändaradress på paketet som på bilden nedan för att undvika att paketet försvinner om något händer. Stryk även över det lite lätt för att inte skapa förvirring för brevbäraren.
  Return parcel sender's adress guide
 5. Leveranssätt: På framsidan av förpackningen placeras frimärken samt returadressen som finns nedan. Om du vill vara säker på att den kommer fram rekommenderar vi att paketet skickas med en spårbar försändelse. Kolla med ditt lokala postombud för vidare assistans.

  Skriv följande adress på paketet:
  "
  Veriott
  Hörnåkersvägen 6
  183 65 Täby
  "

 6. Se till att all information är korrekt ifylld
 7. Ta en bild på fram och baksida av paketet så vi kan identifiera eventuell skada under leverans.
 8. Skicka iväg paketet
 9. Fyll i formuläret nedan


*Från att vi tar emot paketet tar det 1-5 dagar för oss att genomföra en retur (ett mail skickas ut). Efter det tar det 2-7 bankdagar beroende på bank innan dina pengar återfinns på kontot.

 

Steg 4 - Fyll i formuläret:

-------------------------------------------
-------------------------------------------