Om oss

Allt började med...

Innan veriott var ingen av oss någon parfymanvändare. Vi andände parfym några gånger per år men ändå älskade vi idén av det. Problemet med dagens parfym är att det var alldeles för osmidigt att använda. Flaskorna var för stora och ömtåliga för att bära med sig. När parfymen väl var på så räckte den heller inte tillräckligt länge för att kunna lämna parfymen hemma. Vi lanserade veriott eftersom vi såg ett behov för en parfym i ett nytt format som är mer hållbart, lättare att bära med sig och generellt smidigare att använda.

---
Veriott handlar inte om huruvida du redan är en parfymanvändare eller inte, det handlar om att göra parfym mer tillgänglig för dig oavsett när du vill använda den. Tiden där man köpte parfymflaskor för att ha på hyllan hemma och samla damm är förbi.

Vänliga hälsningar,
Grundarna, Ludwig & Filip, och resten av veriott-teamet


Veriott and Sustainability

Med en 100 % återvinningsbar och utrymmeseffektiv förpackning 13 gånger mindre CO₂-utsläpp under tillverkning av förpackningar jämfört med traditionella flaskor, sätter vi en ny standard för miljöpåverkan för parfymindustrin. Vi är inte perfekta (ännu), men vi letar alltid efter sätt att bli bättre.

Carbon footprint image

Vi ville göra det så enkelt som möjligt för våra användare att göra rätt för sig och återvinna parfymen när den tagit slut och valde därför att tillverka den i endast ett material. Andra parfymer innehåller ofta glas som i sig är fullt återvinningsbart även om det kräver mer energi att återvinna. Utöver det används ofta en komplex kombination av plast och metall för att sprida doften.

Komplexa flaskor designade som troféer ser helt klart bra ut på hyllorna men är inte praktiska när det gäller att bära runt och inte heller effektiva när det kommer till frakt. Vår parfym är inte optimerad för att stå på en hylla, utan i fickan. Detta är en effektiv design som kräver mindre utrymme vilket är bra för att optimera leveranser.

Hur är det med leveranser?

Leverans är en väsentlig del av klimatkalkylen och vi vill se till att vår påverkan blir så liten som möjligt. Därför klimatkompenseras alla våra leveranser gratis.

Om du har några frågor om vad vi tycker om miljön eller bara vill checka in, skicka ett mail till love@veriott.com.

FAQ

Hur länge håller det?

Parfymen håller i ca 3-6h beroende på hur och var du applicerar den. Se mer mer i vår "how to" guide. En parfym räcker i ungefär 3 månader om du använder den fler gånger per dag.

Hur använder jag parfymen?

Kolla vår artikel om hur man använder vaxparmym här.

Förvaring?

Förvaras gärna i portfölj, väska eller ryggsäck. En tumregel är att alltid ha din veriott nära till hands!
Förvaras undan direkt solljus och gärna under 46 grader för bäst hållbarhet.